crafted by photobiz

Prosessen

Fra booking av time til ferdig produkt

 

Mob: 938 85 475
E-post: mail@siljeholter.no

 

Hvordan bestille time

All bestilling foregår pr. telefon og mail. Siden jeg jobber alene er det ikke alltid jeg får tatt telefonen. Legg igjen en beskjed eller send meg en tekstmelding, så tar jeg kontakt så fort jeg får mulighet.

Kontortid:

mandag - onsdag   kl.10.00 - 15.00 
torsdag - lørdag     etter avtale

PS. Se 'kalender' for online booking.

 

Tilgjengelighet

Hvilke dager og tidspunkt som er tilgjengelige for booking varierer etter sesong og pågang. Se 'åpningstider' for mer info.

 

Still forberedt til timen

Jo mer forberedt dere er til timen jo bedre bilder vil dere sitte igjen med. Tenk i gjennom hva dere liker. Velg tidløse klær og harmonerende farger. En standard studio fotografering varer i 1 time. Skal det taes bilder ute setter jeg som regel av 2 timer. Alle bildene taes i farge, men kan gjøres om til sorthvit, lesscol etc i ettertid.

 

 

Fotografering i studio eller på location?

Hvordan type bilder ønsker dere å sitte igjen med? Når dere tar bilder i studio, blir den eller de som fotograferes satt i fokus, ikke omgivelsene. Fotograferer vi på location blir både person og omgivelser en del av bildet. Tenk nøye i gjennom hva dere liker best.

 

I studio - hvit bakgrunn

De fleste ønsker hvit bakgrunn, derfor er det standard hos Studio S. Hvit bakgrunn gir et godt utgangspunkt for videreutvikling av bildene, som å lage collager, legge til tekst, tegninger, grafiske elementer etc. Dette er med på å gi et ekstra personlig uttrykk på bildene deres - og sammen kan vi skape deres helt personlige kunstverk. Hvit bakgrunn fungerer ekstra bra til barn- og familiefotografering. Jeg kjører en enkel lyssettingen som gir rom for lek og bevegelse i studio slik at impulsivitet og personlighet kommer i fokus.

 

I studio - mørk bakgrunn (mørk grå eller sort)

Det er også mulig å velge mørk bakgrunn. (Grå eller sort.) Dette er ekstra fint til gravidfoto, akt eller portretter hvor kreativ lyssettingen står i sentrum for å tilføre dybde og spesiell stemning til motivet.

 

På location- et avtalt sted eller i naturens egne kulisser

Ønsker dere å ta bilder i en mer naturlig setting? Jeg kommer gjerne på hjemmebesøk, eller vi kan møtes på en passende location. Jeg bruker naturlig lys så langt det lar seg gjøre, men har alltid med lysutstyr hvis vi skulle trenge det.

 

Visningstime

Etter fotograferingen inviteres dere tilbake til studio på en visningstime hvor dere får se de beste bildene på storskjerm. Vi ser samtidig på produkter og hvilke muligheter dere har for etterbestilling av bildene. Det å velge hvilke bilder dere ønsker å sitte igjen med kan være vanskelig. Still derfor godt forberedt til visningstimen, ta gjerne mål i henhold til hvor dere kan tenke dere å ha bilde på vegg osv.

 

Eget online galleri

Etter visningstimen får dere tilgang til bildene på nett i 1 uke med eget brukernavn og passord. Bestiller de bildene dere ønsker å sitte igjen med iløpet av den uken. Bildene mottas ferdig redigert til print på cd/dvd. De leveres i farge +bw/lesscol. OBS! Bestill senest en uke etter visning og få 20% på alle produkter.

 

Deres trygghet & fotografens rettigheter

Studio S tar ansvar for å arkivere bildene fra fotograferingen trygt i ett år. Ønsker du at bildene skal lagres lenger enn dette ene året, kan du bestille 'filhotell' for kr.500,- pr år. Studio S har altså ikke ansvar for å ta vare på bildene etter ett år fra selve fotograferings datoen. Spør meg gjerne om råd angående kjøp av digitale filer, lagring osv.

 

Alle bilder tatt hos Studio S er fotografens eiendom og kan bli brukt til egen markedsføring som web, brosjyrer, flyere etc. Gi beskjed hvis dette ikke er ønskelig. Kjøper du digitale filer har du har fri bruksrett på bildene og kan produsere dem der du vil, men ingen bilder kan benyttes til komersielt bruk uten samtykke fra Studio S.

 

OBS! Om du publiserer bildene på Facebook eller andre sosiale medier,
skal bildene alltid krediteres med:Foto: Silje Holter, Studio S - Kongsberg

 

Hva koster det? Se 'priser & produkter'
For mer inspirasjon - se 'galleri'

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!