crafted by photobiz

Bryllup

Har du kysset frosken?

 

En bryllupsfotografering. Så eventyrlig, så unik. Spenningen gnistrer som snøkrystaller i luften og latterfylte smil sprer glede i mils omkrets. Ja, jeg elsker bryllup! Jeg blir faktisk litt nyforelsket selv - hver gang. Jeg løfter mitt glass og skåler for kjærligheten - lykke til på ferden kjære brudepar!

 

 

Bryllupsfotografering

En bryllupsfotografering varierer veldig etter behov, location og brudeparets ønsker. Jeg setter helst opp en uforpliktende samtaletime med dere på forhånd så vi kan bli bedre kjent, drøfte idèer, se på produkter og eventuelle pakkeløsninger.

Mitt mål er alltid at bryllupsbilder skal gjenspeile brudeparets personlighet og stil. Fotografering er kommunikasjon, det er derfor viktig at dere føler at dere har en god kjemi med meg også. Jeg er en sosial person som er kjent for å ha en lett og uhøytidlig tone. Jeg vil gjøre mitt aller beste for få dere til å slappe av og ha det moro underveis.

Vurder nøye hvor store deler av dagen dere ønsker dokumentert. Bilder fra forberedelser hos frisøren, fra vielsen og under festen kan gi dere mange magiske øyeblikk å se tilbake på. Vær ute i god tid når du skal bestille time, gjerne et år i forveien.

 

Prosessen - fra booking av time til ferdig produkt

 

Planleggingstime

De fleste kommende brudepar begynner med en uforpliktende planleggingstime i studio i forkant av bryllupet. Dette er en unik mulighet for oss å bli bedre kjent, samtidig som dere kan se hvordan jeg jobber og hvilke muligheter dere har i henhold til bestilling av produkter og tilgang til bildene i etterkant. Vi kan også avklare om dere ønsker å gå for en bryllupspakke. Fotograferingen betales før bryllupet. Går dere for en pakkeløsning betales minst 50% av totalbeløpet v/ bestilling.

 

Visningstime

Etter fotograferingen inviteres dere tilbake til studio på en visningstime hvor dere får se de beste bildene på storskjerm. Vi ser samtidig på produkter og hvilke muligheter dere har for etterbestilling av bildene. Det å velge hvilke bilder dere ønsker å sitte igjen med kan være vanskelig. Still derfor godt forberedt til visningstimen, ta gjerne mål i henhold til hvor dere kan tenke dere å ha bilde på vegg osv.

 

Eget online galleri

Etter visningstimen får dere tilgang til bildene på nett i 1 uke med eget brukernavn og passord. Bestiller de bildene dere ønsker å sitte igjen med iløpet av den uken. Bildene mottas ferdig redigert til print på cd/dvd. De leveres i farge +bw/lesscol. OBS! Bestill senest en uke etter visning og få 20% på alle produkter.

 

Deres trygghet & fotografens rettigheter

Studio S tar ansvar for å arkivere bildene fra fotograferingen trygt i ett år. Ønsker du at bildene skal lagres lenger enn dette ene året, kan du bestille 'filhotell' for kr.500,- pr år. Studio S har altså ikke ansvar for å ta vare på bildene etter ett år fra selve fotograferings datoen. Spør meg gjerne om råd angående kjøp av digitale filer, lagring osv.

Alle bilder tatt hos Studio S er fotografens eiendom og kan bli brukt til egen markedsføring som web, brosjyrer, flyere etc. Gi beskjed hvis dette ikke er ønskelig. Du har fri bruksrett på bildene og kan produsere dem der du vil, men ingen bilder kan benyttes til komersielt bruk uten samtykke fra Studio S.

 

OBS! Om du publiserer bildene på Facebook eller andre sosiale medier,
skal bildene alltid krediteres med: 
Foto: Silje Holter, Studio S - Kongsberg

 

Hva koster en bryllupsfotografering?

Se 'priser & produkter'
For mer inspirasjon - se 'galleri'

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!