crafted by photobiz

Konfirmantgrupper

Fotografering av konfirmantgrupper i Buskerud regionen

For Kirken og Human-Etisk Forbund

 

Kirken

Jeg har god erfaring med å ta gruppebilder og individuelle portretter av konfirmanter. Det mest vanlige er å ta gruppebildene med kappe. Som oftest vil bildene bli tatt inne i kirken, men jeg tar dem gjerne ute også hvis det er ønskelig. (Med værforbehold.) Portrettene taes også som oftest inne i kirken. Dette er et klassiske portrett i helfigur v/døpefonten. 

 

Betalingsinfo:

Bildene forhåndsbestilles med full returrett. (Så lenge de returneres innen 1 uke.) Eksakt beløp for ønsket bestilling legges i en lukket konvolutt sammen med bestillingsskjemaet, og returneres til dere en avtalt dato i forkant av fotograferingen.

Bildene blir sendt hjem til konfirmantene pr.post kostnadsfritt ca.1 måned etter fotograferingsdagen. (Kvittering sendes sammen med bildene.)

 

Etterbestilling & publisering:

Bildene kan etterbestilles og produseres som takkekort, store kopier osv, alt ettersom hva foreldre/foresatte måtte ønske. Det er også vanlig at jeg sender gruppebildet (m/ kappe) til avisen. Det er derfor viktig at alle konfirmantene kommer. NB! Jeg trenger fullstendige navn-og adresselister på konfirmantene for å sikre at navnene blir skrevet riktig.

 

Bestill individuelle bilder eller gå for en pakkeløsning:

1x 20x25cm gruppebilde (med eller uten kappe) kr.400,-

1x 20x30cm portrett (helfigur v/ døpefonten) kr.300,-

2x 10x15cm portrett (helfigur v/ døpefonten) kr.200,-

 

Pakketilbud: (inkl. alle variasjonene nevnt ovenfor) kr.700,-

 

Gratis til kirken: 1 stk. gruppebilde.

Gratis til personalet som fotograferes: 1 stk. gruppebilde.

 

 

Human-Etisk Forbund

Jeg har god erfaring med å ta gruppebilder og individuelle portretter av konfirmanter. Gruppebildene taes ute (med værforbehold) eller inne, alt ettersom hva dere måtte ønske. Det er vanlig at bildene taes etter sermonien. Jeg har foreløpig ikke blitt bedt om å ta individuelle portretter for dere, men finner selvfølgelig en løsning på dette dersom det er ønskelig.

 

Publisering

Gruppebildet sendes til avisen, det er derfor viktig at alle konfirmantene stiller opp på fotograferingen. NB! Jeg trenger fullstendige navn-og adresselister på konfirmantene for å sikre at navnene blir skrevet riktig.

 

Pris:

1x 20x25/ 20x30cm gruppebilde (størrelsen avtales på forhånd) kr.400,-

 

Gratis til forbundet: 1 stk. gruppebilde.

Gratis til personalet som fotograferes: 1 stk. gruppebilde.

 

Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!