crafted by photobiz

Fotografering av konfirmantgrupper

For Kirken og Human-Etisk Forbund

 

Hvorfor Studio S?

Studio S har god erfaring med å ta gruppebilder og individuelle portretter av konfirmanter. Bildene blir som regel tatt inne, men jeg tar dem gjerne ute også hvis det er ønskelig. (Med værforbehold.) Portrettene taes etter gruppebildene av de som har forhåndsbestilt dette.

Konfirmanter som tilhører kirken får også tilbud om å ta et klassiske portrett i helfigur v/døpefonten. Konfirmantene som konfirmerer seg humanistisk får tilbud om å ta portrettbilder mot en passende bakgrunn i eller utenfor lokalene der seremonien holdes.

 

Hva kan konfirmantene og foreldre/ foresatte bestille?

Konfirmantene og foreldre/ foresatte får i god tid før fotograferingen et infoskriv om hvordan de kan booke portrettfotografering og hvordan de bestiller bildene. De kan bestille alt fra digitale filer til ferdig printede bilder, takkekort, ferdig innrammede bilder osv, alt ettersom hva de selv måtte ønske.

Gratis til personalet som fotograferes: 1 stk. gruppebilde

 

Publisering:

Det er også vanlig at jeg sender gruppebildet (m/ kappe) til avisen. Det er derfor viktig at alle konfirmantene kommer. NB! Jeg trenger fullstendige navnlister av konfirmantene for å sikre at navnene deres blir skrevet riktig.

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!