crafted by photobiz

Nyfødt (1-14 dager)

Den som sover - er vidunderlig vakker

Hvert nyfødte barn er et lite vidunder. Verden stopper opp og rommer blir fylt av harmoni. Små tær som krøller seg, små hender som griper i luften, en liten munn som smatter fornøyd. Jeg kan observere et nyfødt barn i timesvis. 

Sovebilder av nyfødte babyer er ubeskrivelig vakkert. Det finnes ingen andre type bilder som gjenspeiler mer ro og varme. La meg forevige magien for dere. Jeg gleder meg til å bli trollbundet :-)


Tips før fotograferingen:

  • Det er aldri for tidlig å bestille tid til nyfødtfotografering. Ta kontakt med meg slik at jeg kan markere termindatoen din på kalenderen og dermed være forberedt på å høre fra deg etter at barnet er født.
  • Babyen din bør være mellom 1-14 dager når den fotograferes. Jo yngre jo bedre! Etter 14 dager er passert kan det være vanskelig å få til sovebilder og poseringen som er karakteristisk for helt nyfødte babyer. Når barnet er rundt to uker kan i tillegg melkeutslett og kolikk gjøre seg gjeldende.
  • Vær forberedt på at nyfødtfotografering kan ta tid, jeg setter derfor av 2 timer til nyfødt fotografering. Dette gir rom for uventede hendelser, mating og trøsting underveis.
  • Ta med noe noen myke pledd, og gjerne noe barnet kan ligge i/ på. De aller minste er dessuten veldig søte i en fin lue.
  • Synes dere det virker slitsomt å forlate hjemmet når babyen er så liten? Jeg tar gjerne bildene hjemme hos dere.
  • For mer inspirasjon - se 'galleri'