crafted by photobiz

Skole

Hos Studio S kan dere få tradisjonelle skolebilder, men dere kan også komme til studio og få bilder som er litt utenom det vanlige. Dette er en unik mulighet til å få flotte studiobilder til en meget gunstig pris.

Velg mellom print, digitale filer eller begge deler. Bildene kan i tillegg produseres som flotte julekort, forstørrelser, ferdig innrammede bilder osv i etterkant, noe som er veldig populært. Ta kontakt for å bli mer kjent med alle mulighetene.

 

 

Skolefotografering

Gruppebildene blir tatt ute dersom været tillater det. Er været dårlig taes de inne mot en bakgrunn vi finner passende. Når det gjelder portrettbildene kan vi enten sette opp et ministudio (med en flott, moderne bakgrunn) på skolen eller dere kan besøke med her i studio og få flotte tidløse bilder med hvit bakgrunn.

Hvis dere går for å ta portretter i studio, kan elevene få et "lekent bilde" i tillegg til det klassike portrettet. Elevene tar da med seg noe de har forhold til som fotballen, i-pod'n, gitaren etc. Dette er meget populært blant elevene siden de får vist frem personligheten sin. Jeg har erfart at veldig mange av foreldrene også liker denne vrien, og jeg har fått mange etterbestillinger av dette bildet. Den perfekte julegave til slekt og venner. Lærere kan selvfølgelig også ta et liknende bilde og bestille det i etterkant.

 

Betalingsinfo:
Etter fotograferingen vil dere få tilgang til bildene i en uke på eget onlinegalleri med personlig passord. Bildene bestilles på mail iløpet av disse 7 dagene og betales når de hentes i studiet mitt her i Kirkegata 12 på Vestsida i Kongsberg. Leveringstid 1-3 uker. 

 

Kjøp individuelle løsninger eller gå for et pakketilbud:

1 stk. 20x25cm gruppebilde kr.200,-

1 stk. 20x25cm portrett kr.200,-

1 stk. 14x18cm portrett kr.100,-

1 stk 14x18cm "lekent bilde" kr.100,-

4 stk. 10x15cm portrett kr.200,-

35 stk 3x4cm "byttebilder" portrett kr.200,-

 

Pakketilbud: (inkl. alle variasjonene nevnt ovenfor.) kr.800,-

Digitalpakke (2 stk portrett & 1 stk gruppebilde I 20x25cm - print) kr.900,-

 

Gratis til skolen: 1 stk. gruppebilde.

Gratis til personalet som fotograferes: 1 stk. gruppebilde.

 

HVORFOR FÅR VI IKKE GRUPPEBILDET DIGITALT? 
Det er som kjent ikke er lov til å legge ut bilder av andre på internett & sosiale medier som Facebook, Instagram eller andre sosiale medier. Dette pga. personvernloven. Studio S leverer derfor alltid gruppebildene som ferdig print i 20x25cm.

 

Etterbestilling av bilder:

Mange ønsker å bestille flere bilder i etterkant. Dette er selvfølgelig mulig. Studio S har sin egen profflab og kan produsere alt fra enkle forstørrelser til flotte julekort, ferdig innrammede bilder osv av bildene. Ta kontakt for å høre mer om alle mulighetene.

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!