crafted by photobiz

Velkommen

Selv en gråstein kan glitre

 

Fotografering handler ikke bare om å trykke på knappen. Det handler om evnen til å se ting andre ikke legger merke til, om å finne frem barnet i seg og oppleve verden på nytt med et åpent sinn og en konstant nysgjerrighet. Kall meg gjerne en visuell skattejeger. Jeg kan ikke tenke meg et bedre yrke!

 

Studio S - et fotostudio for både privat- og bedriftsmarkedet.

Etter mange år på farten fant jeg tilbake til Kongsberg og startet Studio S i 2009. Jeg har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og har bl.a drevet et stort fotostudio i Oslo, vært lærer innen foto og digitale medier, og jobbet flere år som grafisk designer.

Utdannelsen min har jeg fra London v/ University of Westminster med en BA Hounors i Photography & Digital Arts. Jeg har kunder som Svensk Film, Sony Norge, Dagbladet, TV3 og Hjemmet Mortensen på reportoaret, og har hatt flere utstillinger både alene og sammen med andre.

Med dette som bakgrunn kan Studio S tilby spennende, allsidig fotografering (og grafisk formgiving) til et hvert formål.

I min verden har et hvert menneske og en hver gjenstand noe vakkert ved seg. Jeg ser det som min oppgave å formidle det jeg ser på en best mulig måte. Eller som min datter sa det (når hun plukket opp en bit grus fra gårdsplassen); "se mamma, så fint det glitrer av denne grå steinen".

 

“You don’t take a photograph, you make it.” Ansel Adams

 
Studio S får frem det vakreste i det vakre
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!

Silje ;-)