crafted by photobiz

disse datoene er booket

Online booking

 

Book time alt i dag
Klikk på datoen for å se om det er ledig time den dagen du ønsker fotografering.

OBS! Selvom dagen står oppført som tilgjengelig i kalenderen, kan det være greit å merke seg at jeg ofte alt har satt opp flere timer den dagen. Det kan derfor hende at akkurat det tidspunktet du ønsker alt er booket. Ledig betyr med andre ord at jeg fortsatt har ledige timer den dagen.

Husk å skrive hvem som skal fotograferes, navn og alder, og eventuelle ønsker. 

Se informasjon og galleri for inspirasjon.

Kontortider:
Studio S har ikke lenger faste kontortider, men jeg er rask til å svare alle som tar kontakt, og jeg setter gjerne opp en avtale med deg uansett om du bare har et enkelt spørsmål eller om du ønsker å booke en time.

Kveldstimer
Hvis det er vanskelig for deg å komme på dagtid, setter jeg opp timer etter kl.15.00 på tirsdager. Ta kontakt hvis du lurer på eventuelt andre mulige kvelder.

Kan jeg ikke booke timer på torsdager & fredager?
Torsdager & fredager er forbeholdt produksjon og bedriftskunder, men det finnes selvfølgelig unntak til regelen hvis det trengs ;-) Ta kontakt, så finner vi en løsning. 

Lørdag = bryllup
Lørdager er hovedsakelig holdt av til bryllupsfotografering, men noen ganger har jeg mulighet til å sette opp en familiefotografering enten før eller etter en bryllupsjobb.
Ta kontakt, så finner vi en løsning.

Bedriftskunder
Torsdager & fredager er forbeholdt bedriftskunder, men det er selvfølgelig ingenting i veien for å booke inn avtaler ellers i uken også. Ta kontakt, så finner vi en løsning. 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 Velkommen til en inspirerende opplevelse!

 

X