crafted by photobiz

BRYLLUP - fra booking til ferdig produkt

Mobil: 938 85 475
E-post:
 mail@siljeholter.no

 

Har du kysset en frosk?

En bryllupsfotografering. Så eventyrlig, så unik. Spenningen gnistrer som snøkrystaller i luften og latterfylte smil sprer glede i mils omkrets. Ja, jeg elsker bryllup! Jeg blir faktisk litt nyforelsket selv - hver gang. Jeg løfter mitt glass og skåler for kjærligheten - lykke til på ferden kjære brudepar!

 

Bryllupsfotografering

En bryllupsfotografering varierer veldig etter behov, location og brudeparets ønsker. Jeg setter helst opp en uforpliktende samtaletime med dere på forhånd så vi kan bli bedre kjent, drøfte idèer, se på produkter og eventuelle pakkeløsninger.

Mitt mål er alltid at bryllupsbilder skal gjenspeile brudeparets personlighet og stil. Fotografering er kommunikasjon, det er derfor viktig at dere føler at dere har en god kjemi med meg også. Jeg er en sosial person som er kjent for å ha en lett og uhøytidlig tone. Jeg vil gjøre mitt aller beste for få dere til å slappe av og ha det moro underveis.

Vurder nøye hvor store deler av dagen dere ønsker dokumentert. Bilder fra forberedelser hos frisøren, fra vielsen og under festen kan gi dere mange magiske øyeblikk å se tilbake på. Vær ute i god tid når du skal bestille time, gjerne et år i forveien.

 

Planleggingstime

De fleste kommende brudepar begynner med en uforpliktende planleggingstime i studio i forkant av bryllupet. Dette er en unik mulighet for oss å bli bedre kjent, samtidig som dere kan se hvordan jeg jobber og hvilke muligheter dere har i henhold til bestilling av produkter og tilgang til bildene i etterkant. Vi kan også avklare om dere ønsker å gå for en bryllupspakke. Fotograferingen betales før bryllupet. Går dere for en pakkeløsning betales minst 50% av totalbeløpet v/ bestilling.

 

Fotografering i studio eller på location?

Det kan være vanskelig å velge hva man liker best. Både studiobilder og bilder på location er utrolige flott! Velger du studiobilder, blir det ekstra fokus på den eller de som fotograferes, velger du å ta bilder på location blir både person og omgivelsene rundt med på å skape utrykket i bildene. Mitt beste tips er derfor at du tar en kikk på 'galleriet' for inspirasjon, så du lettere kan få en magefølelse av hva du liker aller best :-)


I studio - hvit bakgrunn

Ønsker du et tidløst, rent uttrykk er det aldri feil å velge hvit bakgrunn. Hvit bakgrunn går aldri av moten og er mye brukt i reklameverden for å få modellen eller produktene man ønsker å vise frem i fullt fokus. Hvit bakgrunn er i tillegg også et godt utgangspunkt for videreutvikling av bildene. Perfekt hvis man ønsker å fortelle en historie gjennom en collage f.eks, og lett å bygge videre på med tanke på å legge til tekst, tegninger, grafiske elementer etc. For mer info om videreutvikling av bildene på sistnevnte måte, vennligst se info om 'Studio S ART' i prislisten.

Hvit bakgrunn fungerer ekstra bra til brudepar som har med små barn i studio som liker å være i farta . Jeg kjører en enkel lyssettingen som gir rom for lek og bevegelse i studio slik at impulsivitet og personlighet kommer i fokus. Dette gir ekstra levende og lekne bilder :-)

 

I studio - mørk bakgrunn (grå eller sort)

Det er også mulig å velge mørk bakgrunn. (Grå eller sort.) Dette er ekstra fint til portretter hvor kreativ lyssettingen står i sentrum for å tilføre dybde og spesiell stemning til motivet. Ønsker man roligere og mer klassiske bryllupsbilder, kan altså mørke bakgrunner være et riktig valg. 

 

I studio - tapetbakgrunn

Veldig mange er begeistret for Studio S sine tapetbakgrunner. Det skjønner jeg godt, for de gir mer dybde til bildene enn en ren hvit eller mørk bakgrunn, uten å miste studiolook'n. Velg mellom alt fra sarte pasteller som ser ut som en gammel fransk film til røffe betongvegger eller vegger laget av gammelt treverk. Jeg har også flere forskjellige gulv tilgjengelig, som passer de forskjellige tapetene. Studio S har også en gammel, håndmalt bakgrunn fra begynnelsen av 1900 tallet, som også er utrolig vakker :-) 

Liker dere denne stilen, kan det være ekstra verdifullt å tenke gjennom hva man velger av klær og rekvisitter så helheten blir best mulig med tanke på hva man ønsker å uttrykke. Flotte studioportretter som dette kan virkelig gi en ny dimensjon til konseptet 'bilde på vegg', og med litt planlegging vil du kunne ende opp med ditt helt personlige kunstverk som vil kunne gi enhver vegg en full makeover. Trenger dere hjelp til tips om stil og rekvisitter? Hodet mitt bobler over av ideer, så bare spør ;-) Flere og flere sender meg også bilder av rommet/rommene de ønsker å dekorere så jeg kan komme med tips til hvordan type bilder som vil passe inn hos nettopp deg/ dere. 

Bilder tatt med tapetbakgrunn passer også utmerket til å videreutvikles til ekstra kunstneriske Studio S ART bilder. For mer info, se 'priser & produkter'.

 

På location- et avtalt sted eller ute i naturens egne kulisser

Ønsker dere å ta bilder i en mer naturlig setting? Det er alltid like vakkert med brudepar ute i det fri, enten om dere ønsker dere ønsker å være omkranset av klassiske flotte naturkulisser eller om dere ønsker en mer særegen location. Jeg bruker naturlig lys mikset med medbrakt fill in lys, for å oppnå et mest mulig naturlig lys. 

Gode bilder av brudepar på location skal etter min mening fortelle en historie. Si noe om hvem som blir fotografert og hva dere føler tilhørighet til. Så ikke nøl med å komme med spesielle ønsker! Jeg møter dere der dere liker dere aller best, om det skal være på yndlingscafeen deres, i skogen, i skisporet, på trening, under middagskokkeleringen, i hagen deres eller dansende på bordet. Ta sjansen på å tenke annerledes og nytt - da vil dere sitte igjen med noen ekstra personlige bilder dere vil få glede av i lang tid! Er dere i tvil om hva som vil passe dere best? Spør meg om tips, jeg er alltid full av ideer ;-)

 

 Visningstime

Etter fotograferingen inviteres dere tilbake til studio på en visningstime hvor dere får se de beste bildene på storskjerm. Vi ser samtidig på produkter og hvilke muligheter dere har for etterbestilling av bildene. Det å velge hvilke bilder dere ønsker å sitte igjen med kan være vanskelig. Still derfor godt forberedt til visningstimen, ta gjerne mål i henhold til hvor dere kan tenke dere å ha bilde på vegg osv.

 

Eget online galleri

Etter visningstimen får dere tilgang til bildene på nett i 1 uke med eget brukernavn og passord. Alt dere bestiller av digitale filer og produkter denne uken får dere 20% på. De aller fleste bestiller derfor det de måtte ønske løpet av denne uken.
Har dere forhåndbestilt en pakke, er det jo greit, men ønsker dere å bestille mer enn dere hadde planlagt får dere også selvfølglig 20% på alt dere måtte ønske å bestille av ekstra produkter i denne uken.

PS. Kjøper dere digitale filer, blir dere VIP-kunde og får gunstige tilbud i ett helt år etter fotograferingen :-) For mer info, se 'priser & produkter'.

 

 

Deres trygghet & fotografens rettigheter

Studio S arkivere bildene fra fotograferingen i 7 år. 
Ønsker dere at bildene skal lagres lenger enn dette, kan dere bestille 'filhotell' for kr.500,- pr år. 

Alle bilder tatt hos Studio S er fotografens eiendom og kan bli brukt til egen markedsføring som web, brosjyrer, flyere etc. Vi skriver en kontrakt om dette på visningen, så dere skal ha full oversikt over hvordan bildene kan brukes. Dere kan også reservere dere mot at jeg viser frem bildene, men de aller fleste synes dette er greit, da bilder tatt hos Studio S er nokså nøytrale og alltid vises frem i en positiv sammenheng :-)

 

Hva koster en bryllupsfotografering?

Se 'priser & produkter'
For mer inspirasjon - se 'galleri'

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse!

Håper vi ses ;-)