crafted by photobiz

Barnehagefotografering

Hvorfor Studio S? -  fordi det skal være gøy å bli fotografert!

Ingenting er mer givende enn å fotografere barn! Sålenge de føler seg trygge er de helt fantastiske å jobbe med - proppfulle av undring, begeistring og morsomme påfunn :-) Jeg gir alltid 100% for at barna jeg fotograferer skal klare å slappe av og å være seg selv. I tillegg støtter dere en lokal bedrift og det setter jeg selvfølgelig stor pris på ;-)

 

Ute eller innebilder?

Dere bestemmer. Hvis dere velger utebilder finner vi et egnet sted ute på barnehagens område. (OBS! Fotografering ute settes opp med værforbehold). Velger dere innebilder rigger jeg opp et ministudio i barnehagen (med en flott valgfri bakgrunn), eller dere kan komme til studio og ta portrettbildene i studioet mitt på Nymoens Torg.

 

Rekvisitter

Gode rekvisitter er ofte med på å løfte bildene litt ekstra. Studio S oppfordrer derfor alltid foreldre/ foresatte til å la barnet ha med favorittleken/ favorittkosedyret sitt på fotograferingen. Dette vil være med på å gi bildene et ekstra personlig preg. Det kan også være fint å la barna holde en hestehov/fargeblyant eller lignende. Spør meg gjerne i forkant hvis dere ønsker tips og råd - jeg er alltid proppfull av ideer.

 

Søskenfoto: 

Studio S sørger selvfølglig også for å ta søskenbilder i sammenheng med de individuelle portrettene.

 

BESTILLING - kjøp individuelle løsninger eller gå for et pakketilbud:

Ett par uker etter fotograferingen får foreldre/ foresatte en personlig tilgang til å se bildene på nett. Inne på denne siden kan man bestille alt fra digitale filer til ferdig produserte produkter som print, innrammede bilder, lerret, kalendere, drikkeflasker, matbokser og så mye, mye mer. Bildene bestilles og betales direkte inne på onlinebutikken, og sendes hjem til kunden med post innen ett par dager. Veldig lettvint og velfungerende for alle parter :-)

PS. En ny nettbutikk er i disse dager under utarbeidelse. Den vil bli klar i god tid før vårsesongen, men spør meg hvis dere ønsker mer info om produkter osv innen den tid.

 

Kan barnehagen også bestille bilder?

Alle barnehager som booker Studio S som fotograf får 1 stk gratis gruppebilde ferdig printet av hver avdeling. Hvis personalet ønsker å bestille egne gruppebilder eller barnehagen ønsker å gi dette i gave til sine ansatte er dette også mulig da dere vil få egne koder å logge inn med for å få tilgang på gruppebildene. Ønsker dere portretter av barna (til å bruke på f.eks barnas hyller etc) må dette avtales direkte med foreldrene.

Gratis til barnehagen: 1 stk. gruppebilde i 20x25/20x30cm


Jeg Håper dere lar dere inspirere av hva jeg har å tilby, og at jeg får æren av å forevige små og store tilhørende barnehagen deres :-) 


Booking:

Mobil:
 938 85 475
E-post: mail@siljeholter.no

 

Studio S får frem det vakreste i det vakre,
og gir dagens små øyeblikk en historie i morgen.

Velkommen til en inspirerende opplevelse!